Aanmelden Voetbal-Analyse Clinic

Op Sportpark Kardinge

Voor het goede doel voetballen in de meivakantie!

img_2137

Op maandag 24 april organiseert Voetbal-Analyse een voetbaldag! Kinderen van 8 tot en met 13 jaar  kunnen hun techniek bijspijkeren op Sportpark Kardinge in Groningen.

Er zal ‘s ochtends vanaf 9:00 een circuit worden uitgezet met verschillende leuke, uitdagende oefeningen. De deelnemers worden in groepen ingedeeld en gaan allemaal het circuit af, en dat wordt begeleid door enkele jeugdtrainers van FC Groningen! Op deze manier is er voor iedereen genoeg te leren!

Van al dat oefenen krijg je honger, dus wordt er daarna uitgebreid geluncht in de kantine. Daarna sluiten we de dag af met een onderling toernooi, gevolgd door de prijsuitreiking. Kosten voor de dag zijn 15 euro. Al het inschrijfgeld komt volledig ten goede aan stichting KiKa, een organisatie die zich inzet voor kinderen die met kanker te maken hebben.

Het programma duurt van 9:00 tot 16:00 en is perfect voor kinderen tussen de 8 en de 13 jaar die in de vakantie helemaal geen zin hebben om uit te slapen en suf op te bank te zitten, maar veel liever gaan voetballen. Deze dag, onder leiding van professionele jeugdtrainers en geheel in het teken van een ontzettend belangrijke zaak, is dan een perfect begin van de meivakantie!

Gaarne het inschrijfgeld van €15,- binnen 14 dagen inschrijven overmaken op rekeningnummer: NL26KNAB0255611994 tnv. MJ Spies Bartelink Spies Connected ovv Naam kind.