Opvangcentrum FC Utrecht vangt ook Ould-Chikh op

“Hij vertrok daar noodgedwongen door een narcistische persoonlijkheidsstoornis”

bilal-ould-chikh-fc-twente

Na Edson Braafheid, Richario Zivkovic en Zakaria Labyad heeft opvangcentrum Utrecht nu ook vleugelaanvaller Bilal Ould-Chikh opgevangen. Opvangcentrum FC Utrecht staat erom bekend om voetballers die tegen een ‘weinig spelen-depressie’ aanzitten op te vangen, daarom twijfelde men geen moment.

“Het is toch ook zielig dat voetballers die denken dat ze de top aankunnen gewoon compleet verzuipen en daarom niet spelen”, geeft vrijwilliger Erik ten Hag aan. “Mede daarom heb ik ervoor gezorgd dat Bilal hier terecht kon. Iedereen heeft namelijk recht op een tweede kans.”

Eerder kwam Bilal uit voor FC Twente, echter vertrok hij daar noodgedwongen omdat hij last kreeg van een narcistische persoonlijkheidsstoornis. Zo kreeg hij onder meer te maken met grootheidswaanzin, desinteresse, egocentrisme en een gebrek aan empathie. Ook kon hij zich moeilijk inleven in anderen. Zo eiste Bilal een riant salaris, terwijl de Enschedeërs door voormalig voorzitter Joop Munsterman al compleet kaalgeplukt waren.

Het is overigens niet zeker of Bilal ook daadwerkelijk bij opvangcentrum FC Utrecht mag blijven. In verband met zijn nog jonge leeftijd (19 jaar) krijgt hij eerst een proeftijd om te zien of hij in de groep mag blijven.

Zelf is Bilal maar al te blij met de proeftijd die hij krijgt. “Het is fantastisch dat ik mogelijk wederom de kans krijg in de Mickey Mouse competitie, al had ik graag bij Benfica laten zien waar ik toe in staat was. Zelfs iemand zonder voetbalverstand ziet nog dat ik beter ben dan Cristiano Ronaldo en Lionel Messi samen”, laat hij weten in een reactie.

Geschreven door Maurice Mazenier

Maurice is een fervent voetballiefhebber en kijkt zodoende ook veel voetbal, waar hij dan ook heel graag wat over schrijft. Maurice schrijft graag analyses over de actualiteit en is daarnaast ook FC Twente-watcher voor Twente Insite.